Nieuws

Vacature: Bar Boele is op zoek naar een bedrijfsleider!

Bar Boele - het theatercafé van cultuurcentrum VU Griffioen en filmtheater Rialto - is op zoek naar een bevlogen bedrijfsleider. Heb je horeca-ervaring, ben je graag onder de mensen en vind je het leuk om leiding te geven? Klik dan hier voor de volledige vacature!

Bar Boele gesloten tot 14 januari

Het is helaas niet anders. Naar aanleiding van de persconferentie van zaterdag 18 december, is ook Bar Boele genoodzaakt om de deuren t/m vrijdag 14 januari te sluiten. We hadden zo gehoopt om in deze gezellige maand samen te kunnen komen om te proosten op een mooi uiteinde, maar helaas. Stay safe en zorg goed voor elkaar. Hopelijk tot gauw!


Nieuwe tijdelijke openingstijden

Naar aanleiding van de nieuw Corona maatregelen die zondag 28 november zijn ingegaan, moet ook Bar Boele de deuren om 17:00 sluiten. Gelukkig kun je overdag gewoon bij ons terecht voor een lekker drankje. Doordeweeks openen we om 12:00 en in het weekend om 11:00.


Bar Boele is geopend!

Met trots kunnen we melden dat Bar Boele officieel is geopend! Na de afgelopen maanden heel hard te hebben gewerkt, konden we donderdag eindelijk de allereerste biertjes tappen. En die smaakten goed! Kom ook langs! We zijn iedere dag (tot nader order) tot 20:00 geopend. Doordeweeks openen we om 12:00 en in het weekend om 11:00. (foto credits: Melanie Lemahieu)


Bar Boele opent op 4 november!

Donderdag 4 november is het eindelijk zover: de opening van Bar Boele! Vanaf deze week zullen ook de eerste film- en theatervoorstellingen te zien zijn in Rialto VU en Griffioen. Kom je langs voor een drankje?

Vacature: bar- en bedieningsmedewerkers

Heb je een hart voor cultuur en horeca, en ben je op zoek naar een leuke bijbaan? Wij zoeken nog bar- en bedieningsmedewerkers! Bekijk hier de volledige vacature.